GOTT NYTT SLÄKTFORSKARÅR!

Föreningen Släktdatas målsättning är att förse släktforskare med material från kyrkoregister. Våra register har ställts till vårt förfogande av släktforskare från olika delar av landet och vi gör registren fritt tillgängliga för släktforskare.

Vi söker fler som vill hjälpa till i vår verksamhet. Är du intresserad av att delta i vår styrelse eller kan bidra till att utveckla vår hemsida är du välkommen att höra av dig till [email protected]. Vår verksamhet sköter vi via digitala möten alternativt i vår lokal Gamla torget, Mölndal.

Har du idéer eller förslag om hur Släktdata kan utveckla sin verksamhet är du välkommen att höra av dig. Du kan även höra av dig om du vill lämna bidrag till våra register eller bli registrerare.

Ett stort tack till våra registrerare som bidrar till att vår databas växer till glädje för släktforskare

NYHET!

Du som är (eller blir) betalande medlem i Föreningen Släktdata kommer att få tillgång till våra digitala föreläsningar med fokus på släktforskning. Möjlighet kommer också att finnas för att ställa frågor kring sökning i våra register.

Detta sker via Google Meet. Du kommer att få en inbjudan med en länk för att  komma  med i mötet. Du är så aktiv du själv vill – bara lyssna eller själv ställa frågor.

Välkommen!