Släktdata utställningSläktdata är en ideell förening som har som huvudmål att göra så många avskrivna eller indexerade kyrkböcker som möjligt fritt tillgängliga för släktforskning.

Registren har ställts till vårt förfogande av släktforskare från olika delar av landet, som har lagt ner ett mycket omfattande frivilligt arbete med att digitalisera kyrkböcker.

Är du intresserad av att hjälpa till med att utöka våra register eller vill stödja vår verksamhet genom att bli medlem i föreningen? 

Medlemsavgiften är 100 kr/år och kan sätts in på plusgiro 410 40 40-3. Om du betalar via plusgiro ange namn, adress, telefonnummer och e-postadress.

Du kan även betala via Swish nummer 1234999884. Ange då din e-postadress så att vi kan kontakta dig med medlemsinformation.

När du blir medlem sparas dina personuppgifter i vårt medlemsregister. Enligt den nya personuppgiftsförordningen GDPR behöver vi ditt godkännande för att kunna spara uppgifterna. Genom att skicka in medlemsansökan förutsätter vi att du godkänner att vi sparar dina personuppgifter i vårt medlemsregister och är villig ta emot viss medlemsinformation via e-post.

Välkommen som medlem!

Eller fyll i nedanstående formulär så skickar vi ett inbetalningskort.