Släktdata är en ideell förening som har som huvudmål att göra så många avskrivna eller indexerade kyrkböcker som möjligt fritt tillgängliga.

Vi har valt att ta bort annonser från vår webbplats och kommer därför i framtiden helt vara beroende av medlemsavgifter och stöd i form av bidrag via swish för att fortsätta driva vår verksamhet.

Känner du att du vill stödja släktdata eller bli medlem i föreningen?

Du kan swisha en summa till nr 1234999884 – swishar du 150 kr blir du även medlem i föreningen.
Om du swishar in 150 kr för att bli medlem
ange din e-postadress, så vi kan kontakta dig med medlemsinformation.

 

Stöd oss med 50kr
Stöd oss med 100kr
Bli medlem i Släktdata – 150kr

Bli medlem:

Medlemsavgiften är 150 kr/år och kan även betalas in på Föreningen Släktdatas plusgiro 410 40 40-3. Om du betalar via plusgiro vänligen ange namn, adress, telefonnummer och e-postadress.

För att bli medlem fyll i formuläret nedan och ange om du swishar eller betalar till plusgirokontot. Om du swishar ange din e-post adress så vi kan kontakta dig med medlemsinformation

När du blir medlem sparas dina personuppgifter i vårt medlemsregister. Enligt personuppgiftsförordningen GDPR behöver vi ditt godkännande för att kunna spara uppgifterna. Genom att skicka in medlemsansökan förutsätter vi att du godkänner att vi sparar dina personuppgifter i vårt medlemsregister och är villig ta emot viss medlemsinformation via e-post.

Välkommen att bli medlem!


Bli medlem i föreningen släktdata.

Medlemsavgift(obligatoriskt)