Släktdata utställningSläktdata är en ideell förening som har som huvudmål att göra så många avskrivna eller indexerade kyrkböcker som möjligt fritt tillgängliga för släktforskning.

Registren har ställts till vårt förfogande av släktforskare från olika delar av landet, som har lagt ner ett mycket omfattande frivilligt arbete med att digitalisera kyrkböcker.

Är du intresserad av att hjälpa till med att utöka våra register? Eller lämna ett bidrag till vår hemsida i form av artiklar, notiser m.m.? Kontakta oss via vårt kontaktformulär länk: https://www.slaktdata.org/kontakt/

Medlemsavgiften är 150 kr/år och betalas in på Föreningen Släktdatas plusgiro 410 40 40-3. Om du betalar via plusgiro ange namn, adress, telefonnummer och e-postadress.

Vi tar swish

Du kan även betala via Swish till nummer 1234999884 . Om du swishar glöm inte att ange din e-postadress.

För att bli medlem fyll i formuläret nedan och ange om du swishar eller betalar till plusgirokontot.

När du blir medlem sparas dina personuppgifter i vårt medlemsregister. Enligt den nya personuppgiftsförordningen GDPR behöver vi ditt godkännande för att kunna spara uppgifterna. Genom att skicka in medlemsansökan förutsätter vi att du godkänner att vi sparar dina personuppgifter i vårt medlemsregister och är villig ta emot viss medlemsinformation via e-post.

Välkommen att bli medlem!

 


Bli medlem i föreningen släktdata.