2021 har snart gått i mål

Pandemin påverkade vår verksamhet även i år med inställda aktiviteter och ändrade sätt att mötas. Vårt årsmöte genomfördes med hjälp av det digitala verktyget Zoom och vi deltog som sponsor vid de digitala Släktforskardagarna i september.

Vaccineringen har gjort att pandemin har saktat in och gett oss möjlighet att vara sociala med viss försiktighet. Vi hoppas kunna ordna både fysiska möten och aktiviteter, men kommer även fortsätta arbeta digitalt. Årsmötet 2022 är planerat som ett hybridmöte den 19 mars.

Vi söker fler som vill hjälpa till i vår verksamhet. Är du intresserad av att delta i vår styrelse eller kan bidra till att utveckla vår hemsida är du välkommen att höra av dig till [email protected]. Vår verksamhet sköter vi via digitala möten alternativt i vår lokal, så du har möjlighet att delta oavsett var du bor i landet.

Har du idéer eller förslag om hur Släktdata kan utveckla sin verksamhet är du också välkommen att höra av dig. Du kan även höra av dig om du vill bidra till våra register.

Ett stort tack till alla våra registrerare som fortsätter att bidra till att vår databas växer till glädje för släktforskare.


God Jul och Gott Nytt År

önskar Föreningen Släktdata

Hanserik Englund
Ordförande